Bize mail atabilirsiniz: bilgi@hikmetvakfi.com
BAĞIŞ YAP
img_8681

13. Yılsonu Bursiyer Programı

Vakfımızın bu yıl 13.’sünü düzenlediği yıl sonu kapanış programı 25 Mayıs Perşembe günü vakfın bahçesinde yapıldı.

Programa davet edilen misafirlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte yaptığımız programa yaklaşık 150 kişi katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Hikmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı YUNUS TÜZGEN, konuşmalarında; Vakfımızın kuruluş yıllarından bugüne kadar yaptığı faaliyetleri kısaca özetledi. 2016-2017 eğitim yılı içerisinde yapılan faaliyetlere özellikle değinen TÜZGEN: Ayrıca, Hikmet Vakfı bünyesinde 2016 yılında kurulan, İslami ilimler ve sosyal bilimler alanında üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan ‘’İlimler Akademisi’’ programının öneminden bahsetti.

Daha sonra, 2016 yılında kurulan ‘’Bağlar Başı İlmi Araştırmalar Derneği’’ koordinatörü Eyüp Engin KÜÇÜK söz aldığı konuşmasında; derneğin hedeflerinden ve çalışma alanlarından, ilimler akademisi programının detaylarından ve bir yıl içerisinde yapılan faaliyetlerden bahsetti.

İlimler Akademisi öğrencilerinden Ensar TAŞTAN’ın şiir okumasının ardından, Vakfımızın Kuruluşunun 20. Yılı münasebetiyle düzenlenen Okçuluk, Masa Tenisi, CS-GO turnuvaları , Fotoğraf ve Hadis Yarışması, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde başarı gösterip dereceye giren Lise ve Üniversite öğrencilerimizin ödül törenine geçildi.