Bize mail atabilirsiniz: bilgi@hikmetvakfi.com
Bizi arayabilirsiniz: 0 212 531 02 14 / 17
BAĞIŞ YAP
whatsapp-image-2017-02-16-at-16-51-44

2017 MÜTEVELLİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI

2017 yılı Mütevelli genişletilmiş istişare toplantısı bu yıl vakıf merkezinde 3 kuşağın katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını Hikmet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yunus Tüzgen’in yaptığı toplantıda vakfın 2016-2017 yılı içerisinde yapmış olduğu faaliyetleri gösteren bir slayt izlendi. Yunus Tüzgen konuşmasına haftalık yapılan Perşembe seminerleri, bayan faaliyetleri, yetim çalışmaları ve umre programlarından bahsetti.

Bilal Patacı’nın Üniversite ve Lise öğrencilerine yönelik yapılan bursiyer programları, eğitim faaliyetleri ve sosyal aktiviteleri anlatan konuşmasıyla devam eden toplantıda ayrıca, Üsküdar’da açılan Bağlarbaşı İlim ve Araştırma Derneği (BİLAD), Hikmet İlimler Akademisi ve Genç Akademi faaliyetlerine de yer verildi.

Patacı, konuşmasına öğrencilerimize yönelik yapılan yaz ve kış kamplarımıza, eğitim seminerlerine, kitap tahlillerine ve sosyal faaliyetlere değinerek önümüzdeki yıllarda bu çalışmaların artarak devam edeceğinden bahsetti. Toplantıya katılanların farklı teklifleri alındı.

Ayrıca, İstanbul Doğa Sporları Kulübü Derneği (İDOS) başkanı Hüseyin Ezgi toplantıda söz alarak İDOS’un 2016-2017 yılı içerisinde gençleri sporla buluşturmak adına yapılan faaliyetlerden bahsetti. Bisiklet turları, airsoft etkinlikleri, su altı sporları, telsiz eğitimleri ve hobi elektroniği alanında yapılan faaliyetlerden ve yapmayı planladıkları projelerden bahsetti. Ezgi konuşmasında İDOS’un önünün açılması, projelerinin desteklenmesi ve faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için daha geniş bir mekana ihtiyaç duyduklarından bahsetti.

Toplantıda son olarak konuşma yapan mütevelli heyeti üyesi Prof. Dr. Saffet Tüzgen: ‘’Yapılan tüm faaliyetleri göğsümüz kabararak dinledik ve tüm bu faaliyetlerin devam ettirilebilmesi ve yeni ufuklara yelken açabilmemiz için herkesin gayret sarf etmesi gerekir. Tüm bunları yaparken de dualarımıza katran karıştırmalıyız, dualarımızı fiili amellerle ve gayretlerle güçlendirmeliyiz’’ dedi.

Mütevelli heyeti üyelerimizden vefat eden Hasan Erdoğan ve Seyfullah Turay Bayram için Fatiha okunup dua edildikten sonra toplantı sona erdi.