adsiz

FOTOĞRAF YARIŞMASI

Vakfımızın kuruluşunun 20. yılı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında yapılacak olan ”iSTANBUL’DA YAŞAM” konulu FOTOĞRAF YARIŞMASI için son başvuru tarihi 13 Mayıs. Derece yapan katılımcılara ödül verileceği yarışmada Birincilik ödülü 1200tl+Kitap, İkincilik ödülü 600 tl +Kitap ve Üçüncülük ödülü 300 tl+ Kitap olacaktır.

KATILIM ŞARTLARI

• Yarışma tüm örgün üniversite ve lise öğrencileri arasından amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açıktır.
  • Yarışmaya her katılımcı en fazla 3 eser ile katılabilir.
  • Katılımcılar eserlerini e-mail adresimize jpeg formatında göndermelidir.Aynı mail içerisinde yarışmacı ad-soyad,okul,telefon numarası, eseri nerede ve ne zaman çektiğine dair bilgileri paylaşmalıdır. (yarisma@hikmetvakfi.com)
  • Fotoğraf renkli veya siyah/beyaz olarak sunulabilecektir.
  • Yarışmaya katılacak fotoğrafların son 3 ay içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir.
  • Yarışmaya gönderilen eserlerin çözünürlüklerinin yüksek olmasına dikkat edilmelidir.
  • Eserde kadraj ( fotoğraf karesi içine dahil her şey) için kırpma, renk doygunluğu,keskinlik ve kontrast düzenlenmesi gibi müdahaleler dışında hiçbir oynama kabul edilmeyecektir.
  • Katılımcılar yarışmaya gönderdikleri eserlerin tümüyle kendilerine ait olduğunu kabul , beyan ve taahhüt ederler.
  • Yarışmada ödül alan fotoğrafların yayın,telif,kullanım ve sergileme hakkı eser sahipleriyle birlikte Hikmet Vakfına aittir.

fotograf-yarismasi-afis-03