whatsapp-image-2017-08-15-at-15-00-08

Hikmet İlimler Akademisi

akademi-18-web

Hikmet İlimler Akademisi Hikmet Eğitim ve Kültür Vakfı ile Bağlarbaşı İlmi Araştırmalar Derneği’ (BİLAD) nin ortaklaşa düzenlediği bir eğitim programıdır. Programın gayesi;

(i) Üniversite öğrencileri arasından seçilen katılımcılara Temel İslam Kültürü ve Sosyal Bilimler sahalarında nitelikli bir eğitim desteği sunarak ilmi altyapıya sahip bireyler olarak yetiştirmek.

(ii) Katılımcıların hitabet, şiir, musiki, tiyatro vb. sanatsal eğitim destekleri veya yönlendirmeleri ile kültüre katkı sunmalarını sağlamak ve

(iii) Danışmanlık hizmetleri aracılığıyla katılımcıların akademik planlarına destek olarak akademik kaliteyi artırmaktır.

Not: Programımız hafta içi bir gün (akşam) ve hafta sonu bir gün (Cumartesi) olmak üzere toplamda haftada iki güne yayılmıştır. Her eğitim yılı 2 ana dönem (Ekim-Aralık / Şubat-Mayıs) ve 2 ara dönem programlarından oluşmaktadır. Ana dönemler 1o haftalık ders periyodu, ara dönemler ise (Sömestr ve Yaz) birer haftalık eğitim ve sosyal etkinlik kampları şeklinde gerçekleşmektedir. Akademi programı sadece erkek üniversite öğrencilerine yöneliktir. Hikmet İlimler Akademisi programı hakkında detaylı bilgi almak için lütfen aşağıdaki broşürü inceleyiniz.

Hikmet İlimler Akademisi Broşürü

>> PROGRAMA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN! <<

Önemli Tarihler:

Son Başvuru: 22 Eylül 2017

Yazılı Sınav: 23 Eylül 2017

Mülakat: 30 Eylül 2017

Hikmet İlimler Akademisi 2016-2017 dönemi programımızdan bazı kareler…