Genç Akademi

whatsapp-image-2019-06-18-at-00-12-34

Genç Akademi Kınalıada Gezisi

Hikmetli Genç Akademi öğrencileri, yorucu geçen dönemi Kınalıada gezisi ile kapattılar. Sabah erken saatlerde başlayan kahvaltı ile başlayan programda öğrencilerimiz Kınalıada’ya varınca kendilerini serin sulara bıraktılar.

whatsapp-image-2019-05-30-at-13-12-32-2

Genç Akademi İftarı

Hikmet Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Ramazanın 22. gününde Genç Akademi programımızın liseli gençleriyle beraber iftarımızı yaptık. İftar soframızın kalabalıklığından genç kardeşlerimizin

whatsapp-image-2019-05-04-at-17-03-58-1

Okçuluk Turnuvası

1 Mayıs Çarşamba günü Vakfımızın düzenlemiş olduğu okçuluk turnuvasını liseli ve üniversiteli öğrencilerimizin katılımıyla tamamlamış bulunduk.

whatsapp-image-2019-04-24-at-15-21-29-1

SATRANÇ TURNUVASI 2019

Vakfımızın düzenlemiş olduğu, lise ve üniversite öğrencilerinin katılım sağlayabildiği satranç turnuvamızı, kazananın evvela dostluk olduğu şuuruyla tamamlamış bulunmaktayız.

whatsapp-image-2019-02-05-at-13-26-53

LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZLE KIŞ KAMPIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Hikmet vakfı olarak her sene düzenlediğimiz lise kış kampımız bu sene de 28 Ocak 2019 – 30 Ocak 2019 tarihleri arasında Şile Incekum’da 40 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Kampımız boyunca genç kardeşlerimiz ile voleybol, basketbol, okçuluk yarışması, sabah sporu, air-soft atışı, bilgi yarışması ve doğa yürüşü gibi birçok aktivitede bulunuldu. Bu aktivitiler neticesinde kardeşliğimiz pekişmekle beraber dereceye girip birinci olan genç arkadaşlarımıza ödülleri takdim edildi. Bu sporların yanı sıra, genç kardeşlerimiz, kampımıza gelen abileriyle değerlerimiz hakkında muhabbet etme fırsatı bularak birbirleriyle kaynaşmaları sağlandı. Kampa katkılarından dolayı öncelikle vakfımıza, vaktini ayırıp gelen büyüklerimize ve abilerimize teşekkür ediyoruz.

dsc_5088

BELGRAD DOĞA KOŞUSU

Geçtiğimiz cumartesi günü liseli bursiyer öğrencilerimizle Belgrad’a gittik. Sabah erkenden vakıf merkezinden hareket ederek programımız başladı. 6 km’lik koşu alanına geldiğimizde spor için hazırdık. Açma-germe hareketlerinin ardından ormanın derinliklerine doğru kimi zaman koşarak kimi zaman yürüyerek hepsinden de önemlisi muhabbet ederek sporumuzu tamamladık. Artık kahvaltı yapmayı hak etmiştik.

Programa katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz.

whatsapp-image-2018-06-23-at-4-47-58-pm

YAZ KAMPIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Yalova-Fıstıklı’da hikmetli genç kardeşlerimizle 5 günlük yaz kampımızı gerçekleştirdik. Yüzme ve voleybol gibi sporların yanı sıra değerli abilerimizin ve hocalarımızın günlük seminerleriyle milli, dini ve kültürel değerlerimizi gündeme getirip hasbihal ettik. Kampımız boyunca okçuluk, airsoft, voleybol turnuvaları ve bilgi yarışmasının neticelerinde birinci olan takıma ödüller verdik. Katılımlarıyla bizleri mutlu eden hocalarımıza ve tüm genç kardeşlerimize teşekkür ederiz.