YÖNETİM

YÖNETİM KURULUMUZ

Güçlü bir yönetim kurulu yapısı ile yardım, hayır ve eğitim faaliyetlerimize devam ediyoruz.

YUNUS TÜZGEN

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

HÜSEYİN EZGİ

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

FATİN ŞAHİNLER

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

LEVENT CAN

BAHADIR ERDOĞAN

HAMİT ZÜLBAHAROĞLU

METİN ATLAM

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Hikmet Eğitim ve Kültür Vakfı ile 20. yılımızı doldurmuş bulunuyoruz… Allah hikmeti dilediğine verir, kime hikmet verilmişse ona pek çok hayır verilmiş demektir. (bakara-269) Vakfetmek, hayata adım atmaktır… Vakfetmek, hayata adım attırmaktır… Vakfetmek, insana ve kainata yatırım yapmaktır… İnsana hizmeti bir görev bilip, kendisini bu uğurda sorumlu tutan kardeşlerimiz 1996 yılında elbirliği ve gönül bağıyla kurmuş oldukları Hikmet Eğitim ve Kültür Vakfı; eğitimden — kültüre, sosyal faaliyetlerden-yetimler çalışmasına kadar bir çok alanda hizmet vermeye devam etmektedir.