whatsapp-image-2019-07-10-at-12-40-29-6

GELENEKSEL MEZUNLAR BULUŞMASI 2019

Geleneksel mezunlar buluşmamızı bu sene de Kütahya Harlek Termal Otel’de 5-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdik. Programımızda eski üniversite mezunlarıyla yeni mezunlar bir araya gelip tanıştılar, dertleştiler, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Program Halim Ünverdi’nin açılış ve selamlama konuşmasıyla başladı. İlk gün akşam tanışma toplantısıyla farklı illerden gelen katılımcılarımız, eski ve yeni mezunlarımız birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldular. Prof. Dr. Saffet Tüzgen ve Ömer Koçyiğit hocalarımızın verdiği seminerlerle önemli konular gündeme getirilip müzakere edildi. Akşamları hanımlara ve erkeklere ayrı ayrı programlar tertip edildi. Ayrıca gençler için airsoft, okçuluk, havuzda yüzme gibi çeşitli etkinliklerle programımız süslendi. Programın son akşamında yapılan,gençler ve yetişkin mezunlarımızı bir araya getiren bilgi yarışmasında GENÇLER grubu birinci oldu. Otelden ayrılmadan önce kapanış konuşmasını Hikmet Vakfı yönetim kurulu başkanı Yunus Tüzgen yaptı. Son olarak yapılan yarışmalarda derece yapan katılımcılarımıza ödüller verildi ve birlikte bir fotoğraf çektirildi. Fedakarlık gösterip bu güzel programa katılım gösteren ve organizasyon için emek sarf eden tüm hocalarımıza, abilerimize ve ablalarımıza teşekkür ederiz.