Topkapı Oyun Evi

TOPKAPI OYUN EVİ AÇILDI!

Çocuğun havaya ,suya,besine  , iyi bakıma ihtiyacı olduğu kadar , karşılıklı olumlu ilişkiler sağlayacak düzenli ve sağlıklı bir toplum yaşantısınada ihtiyaç vardır.

Bu düşüncelerle vakfımız , çocuklarımızın sağlam kişilikli ve sosyal yönden uyumlu insanlar olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla TOPKAPI OYUN EVİ’ni kurdu.

2016-2017  Eğitim Döneminde faaliyetlerine başlamış olan TOPKAPI OYUN EVİ  sadece oyun alanı olarak kalmayıp değerler eğitiminde de  çocuklarımıza yol göstermektedir. . Çocukluklarımızın maddi manevi her türlü gelişimlerine destek olmaktayız. OYUN EVİMİZ  2 sınıf 1 oyun parkı ve  1 bahçeden oluşmaktadır .Oyun evimiz 4 ile 6 yaş gurubundaki çocuklarla ilgilenmektedir.  09:00 giriş 16:00 çıkış saatlerimizdir.

Ayrıntılı bilgi için 0212 531 02 14