whatsapp-image-2020-02-24-at-13-16-47-15

GENİŞLETİLMİŞ MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI 2020

Her yıl yapılan mütevelli heyeti toplantımız, 17 Şubat Pazartesi günü, mütevelli üyelerimizin çocuklarının da katılımlarıyla genişletilmiş mütevelli heyeti toplantısı şeklinde vakıf merkezimizde gerçekleştirildi.
Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra yönetim kurulu başkanımız Yunus Tüzgen’in vakfımızın üyelerinden ahirete intikal edenleri yad ederek başladığı, vakfımızın 2019 faaliyetlerini ve gelecek planlarını anlattığı konuşmasından sonra İkinci kuşak katılımcılar coşkulu katılımları ve önerileri ile vakfımızın gelecek projeleri için önemli katkılarda bulundular. Kurucu mütevelli heyeti üyelerimiz her zaman olduğu gibi vakfımızın faaliyetleri hakkında yapıcı önerilerde bulundular. Kurucularımızdan Prof. Dr. Saffet Tüzgen otuz yıl önce ev sohbetleriyle başlayan ve Hikmet Vakfı olarak 24 yıldır devam eden faaliyetlerin her yıl artarak devam etmesi için gösterilmesi gereken hassasiyetler hususunda önerilerini paylaştı. Yapılan dua ile toplantımız tamamlandı.
Mütevelli toplantımızın vakfımız için hayırlar getirmesini diliyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.