dsc_5749

KESİNTİSİZ DAVET: HER ZAMAN VE HER YERDE-HÜSEYİN TÜZGEN

Bu hafta perşembe seminerimizde HÜSEYİN TÜZGEN hocamız “KESİNTİSİZ DAVET: HER ZAMAN VE HER YERDE” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Hüseyin hocamız konuşmasına Peygamberlerin İslam’ı tebliğ etmek için vermiş oldukları mücadeleden bahsederek başladı. Daha sonra Hz. Muhammed’in (s.a.s) ve ashabının tebliğ vazifesini nasıl ifâ ettiklerini siyerden kesitler sunarak anlattı. Konuşmasında “Biz ne Mekke dönemindeyiz ne de Medine döneminde… İnsanlar ister şirke düşmüş olsun, ister irtidât etmiş olsun, ister gâfil müslümanlar olsun; insanların tekrar İslam’a dönmesi için canla başla topyekun seferber olma zamanıdır.” dedi.

HÜSEYİN TÜZGEN hocamıza ve tüm misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz…