whatsapp-image-2017-02-04-at-14-45-23

Genç Akademi Kış Kampı

Kış kampımızı vakfımız genç akademi ekibi olarak 1-3 şubat tarihleri arasında gerçekleştirdik.

Hem tabiatla iç içe olmak hem de kardeşliğimizi pekiştirmek üzere Şile İncekum mevkiinde 3 gün süren kampımızda birçok aktivite düzenlendi.

Anadolu ve Avrupa olarak iki takıma ayrılan gençler; okçulukta, canlı langırtta, paintballda ve macera parkurlarında yarıştılar. Avrupa takımının toplamda 4-3 lük üstünlüğüyle neticelenen turnuvalar, olimpiyatları aratmadı 🙂

Gençlerimiz bir yandan macera parkurları, sabah sporları ve paintball gibi etkinliklerle spor yaparken bir yandan da sohbetler ve Kuran dersleriyle iştigal ettiler.

35 kişilik ekiple gerçekleştirdiğimiz kampımızda birbirleriyle daha önceden tanışmayan kardeşlerimiz 40 yıllık dost gibi hareket edince, amacımızın hasıl olduğunu anladık.

Kamp sonunda yapılan değerlendirme neticesinde herkesin yorumları alındı ve bir sonraki kampa sözleştik. Allah Teala bunun gibi daha birçok kamp daha nasip eylesin inşallah