Faaliyetler

whatsapp-image-2018-07-18-at-5-03-21-pm

GELENEKSEL MEZUNLAR PROGRAMI-KÜTAHYA

Geleneksel mezunlar programımızı bu sene Kütahya Harlek Termal Otel’de 13-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdik. Programımızda eski üniversite mezunlarıyla yeni mezunlar bir araya gelip tanıştılar, dertleştiler, karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Bilal Patacı, Muin Naim ve Halil Kaya hocalarımızın verdiği seminerlerle önemli konular gündeme getirilip müzakere edildi. Akşamları hanımlara ve erkeklere ayrı ayrı programlar yapıldı. Ayrıca çocuklar için airsoft, okçuluk, havuzda yüzme, ebru sanatı, kahoot gibi çeşitli aktivitelerle programımız süslendi. Fedakarlık gösterip bu güzel programa katılım gösteren ve organizasyon için emek sarf eden tüm hocalarımıza, abilerimize ve ablalarımıza teşekkür ederiz.

whatsapp-image-2018-06-23-at-4-47-58-pm

YAZ KAMPIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Yalova-Fıstıklı’da hikmetli genç kardeşlerimizle 5 günlük yaz kampımızı gerçekleştirdik. Yüzme ve voleybol gibi sporların yanı sıra değerli abilerimizin ve hocalarımızın günlük seminerleriyle milli, dini ve kültürel değerlerimizi gündeme getirip hasbihal ettik. Kampımız boyunca okçuluk, airsoft, voleybol turnuvaları ve bilgi yarışmasının neticelerinde birinci olan takıma ödüller verdik. Katılımlarıyla bizleri mutlu eden hocalarımıza ve tüm genç kardeşlerimize teşekkür ederiz.

whatsapp-image-2018-05-31-at-17-08-37

Geleneksel İftarımızı Gerçekleştirdik..

Vakfımızın her yıl düzenlemiş olduğu iftar programını Eyüp’te Teras Salon’da gerçekleştirdik. Serhat Elmas kardeşimizin Kur’an tilavetinin ardından Yunus Tüzgen hocamızın Ramazan ayı hakkındaki nasihatlerini dinledik. Sonrasında dua ederek programı sonlandırdık. Programımıza katılan tüm misafirlere teşekkür ediyoruz.

whatsapp-image-2018-05-13-at-21-36-23

PİKNİK-KEMERBURGAZ

Hikmetli Genç Akademi’deki liseli gençlerimizle Ramazan ayı öncesi bir an olsun şehrin koşturmasından uzaklaşmak, temiz hava alıp eğlenmek maksadıyla Kemerburgaz’a pikniğe gittik. Sabah erkenden vakıf merkezinden çıkıp piknik alanında yumurta yarışmasından sonra güzel bir kahvaltı yaptık. Ardından futbol turnuvası, halat ve çuval yarışmaları ile vakit öğleni buldu. Mangalda köfte yapıp öğle yemeğimizi yedikten sonra bilgi yarışması yaptık. Daha sonra puanları toplayıp birinci olan ekibe hediyelerini takdim ettik. Tüm katılımcı gençlere teşekkür ederiz.

whatsapp-image-2018-05-04-at-10-53-19-1

FİKİR VE GÖNÜL ADAMI F. GEMUHLUOĞLU’NDAN TAVSİYELER-Hüseyin Tüzgen

Bu hafta perşembe seminerimizde Hüseyin Tüzgen hocamız “FİKİR VE GÖNÜL ADAMI F. GEMUHLUOĞLU’NDAN TAVSİYELER” konulu sunumunda Fethi Gemuhluoğlu’nun hayatından bahsettikten sonra onun müslümanlara verdiği nasihatler üzerinde durdu.

Hüseyin Tüzgen hocamıza ve programa katılan tüm misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

whatsapp-image-2018-04-30-at-18-07-41-2

MİNİ SUMO DÖVÜŞ TURNUVASI

Mini Sumo Dövüş Turnuvası 29 Nisan’da vakıf merkezinde gerçekleşmiştir. Daha öncesinde katılımcılara arduino, programlama kartı ve motorlar hediye olarak verdiğimiz bu turnuvada birinci İbrahim Tüzgen olurken Hamza Temiz ikinci, Abdulvahap Acır ise üçüncü olmuştur. Katılımcılara teşekkür eder, dereceye giren gençlerimizi tebrik ederiz.